Nilüfer Anaokulu
uludere/şırnak

VİZYON

Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen,eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plân doğrultusunda yürütebilen,kendisiyle barışık,ailesi ve çevresiyle uyumlu,olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen,girişimci,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerin; Bireysel farklılıklarını göz önüne alarak,kendine güvenen,çevresine saygılı,dürüst,milli değerlere bağlı,özgür düşünebilen,eğitim sürecinde katılımcı,belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

en büyük başarımız vatanına milletine sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :tam gün eğitim verilmektedir.

tam gün eğitim verilmektedir.

ders başlama saatimiz : 09.00 ders bitiş saatimiz : 14.00

kalorifer

okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ilçe merkezinde yer alan okulumuza şehrin hertarafından ulaşım mevcuttur yürüme mesafesindedir.Hükümet konağı ve milli eğitim müdürlüğü binalarına yürüme mesafesindedir.